PRIJELAZNI ROK

Grizman: Sviđa mi se Amerika i njihova kultura, volim NBA ligu i vuče me želja za istraživanjem novih stvari

Imam ugovor sa Barcelonom još tri godine i mislim da bi nakon toga bilo dobro da odem u SAD

Grizman: Ostati ili otići?. Arhiva

G. Šumar

21.6.2021

Napadač Barcelone i reprezentacije Francuske Antoan Grizman (Antoine Griezmann) nema namjeru napustiti Kamp Nou u ovom prijelaznom roku

- Imam ugovor sa Barcelonom još tri godine i mislim da bi nakon toga bilo dobro da odem u SAD. Sviđa mi se Amerika i njihova kultura, volim NBA ligu i vuče me želja za istraživanjem novih stvari. Zaista bih volio završiti svoju igračku karijeru u MLS ligi, rekao je Griezman.

Dolascima Aguera (Sergio) i Depaja (Memphis Depay) u napadu Barse će konkurencija biti neusporedivo jača nego prošle sezone. Nedodirljivi su još samo Leo Mesi (Messi) i Ansu Fati, precrtani Kutinjo (Coutinho) i Brejtvajt (Braithwaite), pa ostaje da vidimo hoće li Đoan Laporta (Joan) prije prodati Dembelea ili  Griezmanna. Trenutno djeluje da Griezman više želi da ostane u Barsi, dok Dembele oklijeva oko potpisa novog ugovora, a trenutni mu ističe sljedećeg ljeta.

Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.