GRUPA D

Perišić uoči važnog okršaja: Imali smo krizni sastanak, očekujte jednu drugu Hrvatsku

- Neki igraju kod kuće pred navijačima, dok neki poput nas ne mogu imati navijače u gostima. Ne bih dalje.., kaže igrač Intera

Perišić je spasio bod Hrvatima pogotkom protiv Čeha. PIXSELL

M. K.

21.6.2021

Hrvatska je igrom na EURU razočarala svoje navijače, a jedan bod iz dvije utakmice (poraz od Engleske 0:1, te remi sa Česima 1:1) ne može zadovoljiti nikoga, pogotovo ako se uzme u obzir da ih sutra čeka duel sa Škotima, koji su pokazali mnogo više od Vatrenih u prva dva meča grupne faze EURA, iako i oni kao i Hrvati imaju svega bod.

Da su i u selekciji Hrvatska zabrinuti pokazuje izjava Ivana Perišića koji je otkrio kako je ekipa održala krizni sastanak na kojem su igrači i struka razgovarali o problemima koje ima selekcija ove zemlje.

- Bit će to sutra jedna druga ekipa. Održali smo sastanak, pričali smo između sebe... Moramo više trčati. Uvijek smo pravi kada treba i vjerujem da ćemo takvi biti i ovog puta, kazao je Perišić, te se osvrnuo na jednu stvar o kojoj se priča mnogo ovih dana, a tiče se posjete hrvatskih navijača kojih na Otoku skoro da i nema zbog korona pravila u Velikoj Britaniji.

- Neki igraju kod kuće pred navijačima, dok neki poput nas ne mogu imati navijače u gostima. Ne bih dalje, zanima me samo pobjeda, naglasio je fudbaler Intera. 


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.