UŽIVANJE U DUBROVNIKU

Džeko, Rahmanović, Todorović i Adilović zajedno na odmoru

Reprezentativnom triu priključio se bivši fudbaler Željezničara i veliki prijatelj kapitena bh. reprezentacije

Adilović, Džeko, Rahmanović i Todorović uživaju u Dubrovniku. SCREENSHOT

E. Ćosić

22.6.2021

Obzirom da reprezentacija Bosne i Hercegovine nije izborila učešće na Evropskom prvenstvu, Džeko i društvo su dobili nešto duži ljetni odmor. 

Tako se naš kapiten nakon turneje po Dubaiju i Turskoj skrasio u Dubrovniku, a društvo mu prave saigrači iz reprezentacije Amar Rahmanović i Darko Todorović, a tu je i njegov veliki prijatelj i bivši fudbaler Željezničara Eldin Adilović.

Džeko je čest gost Dubrovnika gdje posjeduje kuću, a od januara i luksuzni restoran na elitnoj lokaciji grada. Inače, Edinova sudbina u Romi nije poznata, obzirom da su opet aktuelne špekulacije o njegovom odlasku. U sličnoj situaciji je i Darko Todorović kojem je istekla posudba u Hajduku, pa se vratio u RB Salzburg, dok je Amar Rahmanović sigurnog statusa u Konjasporu, u koji je stigao zimus iz Sarajeva. Adilović je u fudbalskoj penziji, obzirom da je posljednji angažman imao još 2017. u Samsunsporu.

Kada je riječ o reprezentaciji, "Zmajevi" nemaju utakmicu do 1. septembra, kada idemo na megdan aktuelnom svjetskim prvacima Francuzima. Šest dana kasnije dočekat ćemo Kazahstan. 


Adilović, Džeko, Rahmanović, Todorović. INSTAGRAM

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.