PRIJELAZNI ROK

Barcelona i Inter dogovaraju razmjenu igrača: Hrvatski reprezentativac zatvara posao

Iako je prvo ime koje se spominje kao ono koje bi moglo biti uključeno u posao posredstvom razmjene ono Alesandra Bastonija (Alessandro), u cijeloj toj priči spominje se i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović

Brozović i Rebić. Arhiva

G. Š. / Mundo Deportivo

24.6.2021

Milanski Inter u svoje redove želi dovesti Barceloninog lijevog bočnog Žordija Albu (Jordi). Nema tu ništa pretjerano novo, jer Mundo Deportivo, jedan od najutjecajnijih evropskih sportskih medija objavio je to još u srijedu. Ali, četvrtak je donio poneku novost koja bi mogla biti zanimljiva i hrvatskim poklonicima nogometa, pišu SN.

Iako je prvo ime koje se spominje kao ono koje bi moglo biti uključeno u posao posredstvom razmjene ono Alesandra Bastonija (Alessandro), u cijeloj toj priči spominje se i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Jer, ako Barca ne pristane na to da joj za Albu stigne Bastoni, mogla bi pristati na 28-godišnjeg hrvatskog veznjaka. 

Da je Inter zainteresiran za Albu potvrdila je i sama Barcelona koja bi ga poslala na San Siro, a Inter s obzirom na financijski propuh u klupskoj blagajni nema dovoljan novac da bi ga doveo bez da pošalje jednog svog igrača u suprotnom smjeru. Barca bi vjerojatno za Bastonija koji je nedavno produžio ugovor do 2024. morala nešto i nadoplatiti, s obzirom na to da ga Transfermarkt cijeni na 60 miliona eura. Brozović je na 40, pa bi on Barcelonu znatno manje koštao...

No, Barcelona je zainteresirana i za Milana Skriniara, ali i za Lautara Martineza, pa je cijela priča oko eventualnog Brozovićevog preseljenja na Kamp Nou još na oprilično dugom štapu. Brozović je, međutim, igrač Intera još samo do 30. juna 2022. godine i Inter će s njime morati produžiti ugovor ili će ga izgubiti za "nula eura" sljedećeg ljeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.