EURO 2020

Perišić: Možda na kraju ipak zaigram na ovom turniru

Nemoguće je otkriti gdje se zarazio, rekao je danas portparol HNS-a Tomislav Pacak

Ivan Perišić. Arhiva

G. Šumar

27.6.2021

Ivan Perišić neće sutra moći pomoći "Vatrenima" u osmini finala Eura 2020 protiv Španije. Veliki je to hendikep za Zlatka Dalića koji je u subotu navečer saznao da upravo igrač kojega je posebno istaknuo i pohvalio nakon duela sa Škotskom (3:1) mora u desetodnevnu izolaciju zbog pozitivnog testa na koronavirus. Međutim, Perišić se danas po prvi put oglasio iz izolacije i poslao poruku nade. U izolaciji mora ostati najmanje desetak dana, to znači da bi Hrvatska morala otići sve do finala da bi on opet zaigrao na ovom turniru.


Poruke podrške

- Kao što svi vjerojatno znate, bio sam pozitivan na Covid-19. Hvala vam svima na porukama podrške. Danas se osjećam bolje, ali sam jako tužan jer neću sutra moći pomoći Hrvatskoj i nadam se, u nastavku turnira. Uvjeren sam da će dečki odigrati veliku utakmicu, uz podršku naših nevjerojatnih navijača. I tko zna, možda na kraju ipak zaigram na ovom turnir, napisao je Perišić.

Perišić ima blage simptome.

- Nemoguće je otkriti gdje se zarazio, rekao je danas portparol HNS-a Tomislav Pacak, dodavši kako se "Vatreni" nisu obvezni prije utakmice sa Španijom dodatno testirati.


- Ivan se osjeća dobro, ima blage simptom. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa, kazao je Pacak.

Zbog zaštite podataka nije mogao otkriti je li Perišić vakcinisan....

Ivan se osjeća dobro

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.