IBICA

Susret Pjanića i Ibrahimovića zagolicao maštu navijača Milana

Navijači "Rosonera" ne bi imali ništa protiv da bh. reprezentativac dođe u njihov tim

Miralem Pjanić u društvu svog prijatelja Miralema Nalića i Zlatana Ibrahimovića. INSTAGRAM

E. Ćosić

29.6.2021

Gotovo je izvjesno da će Miralem Pjanić napustiti Barcelonu nakon što se u prošloj sezoni nije naigrao. Katalonski klub neće promijeniti trenera, a kako Ronald Kuman (Koeman) i nije obožavatelj igre bh. fudbalera, Pjanić bi mogao napustiti Nou Kamp.

Spominje se povratak u Italiju, u Juventus, ali je "Stara dama" sada zagrizla za Manuela Lokatelija (Locatelli) koji pruža dobre partije za italijansku rerperezentaciju na Evropskom prvenstvu. Ranije su stidljiv interes za Pjanića pokazali Čelzi i PSG, ali nisu poslali zvaničnu ponudu na adresu Barcelone.

Za to vrijeme Pjanić odmara, a trenutno je na Ibici gdje je naletio na Zlatana Ibrahimovića. Objavljena slika na Instagramu pokrenula je špekulacije, a navijači Milana ne bi imali ništa protiv da Ibrahimović "završi" transfer Pjanića na San Siro. Story na Instagram postavio je prijatelj našeg reprezentativca Miralem Nalić uz hit Nade Topčagić "Jutro je" koji je zaludio i Pjanića i Ibrahimovića.


Pjanić sa Ibrahimovićem i svojim prijateljem Miralemom Nalićem. INSTAGRAM

Inače, Pjanić je u Italiji nastupao za dva kluba. Proveo je pet godina u Romi, nakon čega je uslijedio transfer u Juventus gdje je igrao četiri godine prije prelaska u Barcelonu. Ranije je igrao još za Lion i Mec.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.