EURO 2020

Zašto je Ronaldova Georgina bila ozvučena na utakmicama

Očigledno je imala mikrofon

Georgina na tribinama. Twitter

N. Demirović

29.6.2021

Reprezentacija Portugala svoj put na Evropskom prvenstvu završila je već u osmini finala, a mnogo pažnje i ovog puta privlačio je Kristijano Ronaldo (Cristiano), ako i njegova životna saputnica Georgina Rodrigez (Rodrigues).

I dok je Ronaldo pokušavao napraviti što više na travnjaku, podrška je dolazila s tribina, a na jednoj od fotografija sa stadiona u Sevilji Georgina je očigledno imala mikrofon. Mnogima tada nije bilo jasno zašto je ozvučena.

Međutim, stiglo je objašnjenje iz njenog PR tabora. Georgina je nosila mikrofon jer "Netflix" trenutno snima dokumentarac o njenom životu.


Ovaj dokumentarac će nositi ime "Georgina", a cilj je da pokaže kako je biti u ljubavnoj vezi sa jednim od najboljih sportista na svijetu.

Georgina je odrasla u malom španskom gradiću Jaka, a sa 17 godina doselila se u Madrid gdje je počela graditi karijeru. Radila je u jednoj Gucci radnji u Madridu gdje je upoznala Ronalda, a sve ostalo je historija.

Itekako se posvetila porodičnom životu sa portugalskim fudbalerom, ali i na poslovnom planu joj ide odlično. Sklopila je nekoliko bogatih sponzorskih ugovora, a šlag na tortu bila je ponuda "Netflixa" koju je bez razmišljanja prihvatila.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU u kojoj možete osvojiti „PlayStation“, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.