NOVI SNIMAK

Francuz nije štedio domaćine: Grizman i društvo danima su ismijavali Japance

Ono što je zanimljivo u svom haosu koji je nastao jeste činjenica da je taj snimak objavila upravo Barcelona putem svog kanala i to pod naslovom "Ekskluzivno"

Sporan snimak ovog puta je objavio katalonski klub. Printscreen

M. K.

6.7.2021

Nedavno objavljeni video u kojem Barcelonine zvijezde Antoan Grizman (Antoine Griezmann) i Osmane Dembele (Ousmane) ismijavaju Japance tokom Barcine ljetne turneje u toj zemlji 2019. godine, podigao je mnogo prašine, a dvojica igrača su se našla na udaru javnosti koja ih je optužila za rasizam.

Čini se kako to nije jedini Grizmanov ispad tokom spomenute turneje jer se pojavio novi snimak na kojem se vidi također  ismijavanje Japanaca od strane njega još nekoliko igrača.

Ono što je zanimljivo u svom haosu koji je nastao je činjenica da je taj snimak objavila upravo Barcelona putem svog kanala i to pod naslovom "Ekskluzivno".

Na snimku se vidi kako Dembele, tokom hlađenja nakon treninga, govori u kameru i pozdravlja saigrače na japanski tradicionalni način, a Grizman u međuvremenu pravi ružne grimase na licu i glumi kao da govori japanski jezik.

Ovaj dio možete vidjeti na videu od 4:40.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.