GRBAVICA

Javni poziv za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo sa FK Željezničar

Pozivaju se sva zainteresirana domaća i strana, pravna i fizička lica za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo sa Fudbalskim klubom Željezničar radi ostvarivanja ciljeva Kluba...

U toku je veliko spremanje na Grbavici. FK Željezničar

Piše: G. Šumar

6.7.2021

Na osnovu zaključka sa sjednice Skupštine FK Željezničar, koja je održane 23. januara ove godine, iz kluba s Grbavice objavili su javni poziv za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo sa "Plavim".

- Pozivaju se sva zainteresirana domaća i strana, pravna i fizička lica za iskazivanje interesa za strateško partnerstvo sa Fudbalskim klubom Željezničar radi ostvarivanja ciljeva Kluba, unapređenja sportskog segmenta Kluba na domaćoj i međunarodnoj sceni, izgradnji stabilnog, profesionalnog i uspješnog fudbalskog kolektiva, te osiguranje transparentnog i održivog finansijskog poslovanja na tržišnim principima i u obostranom interesu. Zainteresirana domaća ili strana pravna i fizička lica trebaju iskazati svoj interes i dostaviti pismo namjere sa pratećom dokumentacijom, saopćeno je - između ostalog, iz FK Željezničar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.