UFC LEGENDA

Habib Nurmagomedov otkrio za koga će navijati u finalu Eura

Habib: Oduševljen engleskom reprezentacijom. TWITTER

E. Ćosić

9.7.2021

Legendarni UFC-ov šampion, Habib Nurmagomedov (Khabib), otkrio je za koga će navijati u nedjeljnom finalu Evropskog prvenstva koje igraju Italija i Engleska.

U razgovoru sa Havierom Mendezom (Javier) na Instagram profilu svog trenera, Nurmagomedov je otkrio da će navijati za domaću selekciju, a kao najbolje pojedince Engleske izdvojio je Rahima Sterlinga (Raheem), Kajla Volkera (Kyle Walker), Harija Kejna (Harry Kane), Kalvina Filipsa (Phillips), Mejsona Maunta (Mason Mount) i Džordana Pikforda (Jordan Pickford).

- Posljednji put titulu su osvojili 1966. godine na Svjetskom prvenstvu. Nakon toga nisu osvojili ništa. Imaju jako dobar i mlad tim sa igračima kao što su Sterling, Volker, Kejn, Filips, Maunt, i Pikford. Dobra su ekipa i igraju na domaćem terenu. Nadam se da će Engleska pobijediti, mislim da zaslužuju - rekao je Nurmagomedov.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU u kojoj možete osvojiti „PlayStation“, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.