DAN PRIJE FINALA

Opšta panika među "Azurima", cijela ekipa mora na testiranje

Italijanski fudbalski savez zatvorio je vrata kampa, a konferencija za medije, koja je trebala biti održana uživo, bit će održana preko interneta

Italijani će morati ponoviti test na COVID-19. AFP

M. K.

10.7.2021

Tri člana televizije Rai Sport, koji inače prati fudbalsku selekciju Italije na Euru 2020, pozitivna su na korona virus, javili su mediji u Italiji. 

S obzirom na to da se utakmica finala između Italije i Engleske igra sutra, u selekciji Azura nastupila je opravdana panika jer su neki od igrača bili u kontaktu s TV ekipom. 

Italijanski fudbalski zatvorio je vrata kampa, a konferencija za medije, koja je trebala biti održana uživo, bit će održana preko interneta.

Cijela reprezentacija hitno je poslana na testiranje kako bi se saznalo je li se zaraza proširila i na ekipu, mada su svi vakcinisani i prema navodima engleskih medija u italijanskom timu vjeruju da nema zaraženih.

Finale Eura između Engleske i Italije je na rasporedu u nedjelju u 21 sat.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Kladionica Mozzart na pobjedu italije daje kvotu 2,90, dok je kvota na pobjedu Engleske 2,80. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.