LIGA PRVAKA

Zvezda na popravnom, Galatasaraj u nemogućoj misiji

Uzvratni mečevi 2. pretkola kvalifikacija za najelitnije evropsko klupsko takmičenje

Detalj s prve utakmice. TWITTER

E. Ćosić

28.7.2021

Večeras se igraju revanš utakmice 2. pretkola Lige prvaka. Fokus će biti na susret u Beogradu, gdje će Crvena zvezda juriti zaostatak jednog gola iz Kazahstana (1:2), dok je Galatasaraj u nemogućoj misiji pošto revanš sa PSV-om dočekuje nakon poraza od 5:1.

Izabranici Dejana Stankovića igraju i protiv neugodne tradicije, obzirom na to da su "Crveno-bijeli" izgubili u posljednja tri međusobna duela sa kazahstanskim predstavnikom, a jedan od ta tri poraza je bio na stadionu "Rajko Mitić". 

Navijači Crvene zvezde se nadaju da će njihovi ljubimci večeras prekinuti niz poraza protiv Kairata, a "Crveno-bijeli" su favoriti večeras. Tako Mozzart na pobjedu Zvezde daje kvotu 1.47, dok je koeficijent za iznenađenje i eventualni trijumf Kazahstanaca 7.75.

Ako je prvak Srbije razočarao svoje navijače, šta tek reći za fudbalere Galatasaraja koji su se iz Ajndhovena vratili sa pet golova u svojoj mreži. Izabranici Fatiha Terima večeras dočekuju PSV, ali pred njima je nemoguća misija. Moraju nadoknaditi četiri gola zaostatka, a kladionice ne vjeruju večeras ni u njihovu minimalnu pobjedu. Pa, Mozzart na njihov trijumf nudi koeficijent 3.15, dok je pobjeda PSV-a vrijedna 2.25

Pored ove dvije utakmice, večeras se igra još sedam susreta 2. pretkola Lige prvaka. Kompletnu ponudu možete pronaći na "Mozzart Bet" sajtu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.