LIGA PRVAKA

Čelnici Dinama donijeli odluku koja je razbjesnila navijače

Dinamo će ograničiti prodaju ulaznica za Zvezdu, u smislu da će prednost kupovine imati oni navijači koji budu kupili i ulaznicu za meč 3. kola

E. Ćosić

Maksimir: Sutra dočekuje utakmicu Dinama i Legije

Foto: ARHIV


Čelnici Dinamo Zagreba donijeli su zanimljivu odluku za potencijalni meč sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Lige prvaka. Naime, Dinamo će ograničiti prodaju ulaznica, u smislu da će prednost kupovine imati oni navijači koji budu kupili i ulaznicu za meč 3. kola koji "Modre" sutra očekuje protiv Legije.

Ova odluka je razbjesnila navijače, koji su ostavili brojne negativne komentare na zvaničnu objavu kluba, pozivajući se na to da ima oko 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica, a da oni praktično nemaju nikakve privilegiji, niti su ih imali u prethodnoj sezoni.

Navijači su već razmišljaju o Zvezdi, ali trener "Modrih" Damir Krznar pokušava da održi fokus igrama na dvomeč sa Legijom i ne želi da pominje Zvezdu.

- Momci su izuzetno fokusirani, na tome im se zahvaljujem, ali im i naređujem: Legija, Legija i Legija nam je jedina bitna! Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. Utakmica koja nas, ako sve bude u redu, vodi u plej-of i time je naš osnovni cilj ispunjen, ulazak u Evropa ligu i prilika da uđemo u Ligu prvaka.

Više o temi Dinamo Zagreb

BIVŠI FUNKCIONER "MODRIH"
Šta je Zdravko Mamić rekao o mogućem okršaju Dinama i Zvezde
NA VRH

Podijeli članak na