NASTAVAK OBRAČUNA

Neredi u na trgu u Varšavi uoči revanša Legije i Dinama, intervenirali specijalci

Pojedine navijačke stranice u zemlji tvrde kako su Hrvati pretučeni

Prošlosedmični neredi u Zagrebu. 24sata.hr

A. J.

10.8.2021

Nakon nereda koji su se dogodili u zagrebačkoj Dubravi gdje su Poljaci izvukli deblji kraj, navijači Legije 'Teddy boysi' već su najavili kako imaju plan osvetiti se navijačima Dinama u Varšavi uoči uzvratne utakmice Lige prvaka koja je na rasporedu večeras u 21 sat.


Izgleda kako su neredi krenuli jedan dan prije same utakmice. Naime, kako prenose pojedini mediji u Poljskoj, grupa od 30-ak navijača Legije napala je četvoricu navijača Dinama na glavnom trgu u Varšavi, pišu Sportske novosti.


Pojedine navijačke stranice u zemlji tvrde kako su Hrvati pretučeni, čak kruži i jedan video na društvenim mrežama gdje se mogu vidjeti dvojica ljudi kako šepaju po Varšavi, ali niko ne može potvrditi je li riječ o navijačima iz Hrvatske, Bad Blue Boysima ili ljudima koji samo rade u Poljskoj.

Sreća u nesreći je što je tamošnja specijalna policija reagirala ekspresno te se grupa Legijinih navijača potom razbježala. Organizirani dolazak navijača Modrih očekuje se danas, a na stadionu bi ih trebalo biti oko 200-tinjak.

Prva utakmica u Zagrebu završiča je 1:1.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.