SVJETSKI STANDARDI

Direktor Radon Plaze: Elfsborg je jedan u nizu sportskih kolektiva koji je smješten u našem hotelu

Švedski predstavnik će revanš meč protiv Veleža dočekati u hotelu kojem je povjerenje ukazao veliki broj evropskih ekipa

Piše: E. Ćosić

11.8.2021

Fudbaleri Elfsborga stigli su danas u glavni grad naše zemlje, a bit će smješteni u najboljem hotelu - Radon Plazi. Ekspedicija iz Švedske stigla je uoči sutrašnje revanš utakmice 3. pretkola Konferencijske lige koju igraju protiv Veleža. 

- Hotel Radon Plaza danas ima čast i zadovoljstvo ugostiti nogometnu ekipu Elfsborga. To je jedna u nizu ekipa koja je ukazala povjerenje našem hotelu. Uz visoke standarde smještaja koje zahtijevaju ovako velike evropske ekipe, tu je i režim ishrane koji je izuzetno bitan za pripremu prije i nakon utakmice i siguran sam da ćemo mi u potpunosti opravdati povjerenje - rekao je Ernad Jakupović, direktor hotela. 

Standardi ovog hotela su na najvišem svjetskom nivou. 

- Hotel Radon Plaza ima najviše standarde kada je u pitanju smještaj gostiju, također i kada je u pitanju ishrana sportista. Zadovoljavamo sve svjetske standarde. Imali smo priliku da ugostimo dvadesetak ekipa sa područja Evrope, također i nacionalne timove, kako u fudbalu tako i u drugim sportovima. Ja ću istaći evropskog prvaka reprezentaciju Italije koja je pokazala povjerenje hotelu i bili su zadovoljni. Jedna od anegdota je bila da je pica u Sarajevu bolja nego u Italiji - prisjetio se Jakupović. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.