BH. FUDBALERI U EVROPI

Saničanin dočekuje Ruse, Kovačević u dalekom Kazanu

Bh. golman Vladan Kovačević s Rakovom od 18 sati gostuje u Kazanu kod Rubina nakon 0:0 u Poljskoj

Kovačević brani u odličnoj formi. Arhiv

M. K.

12.8.2021

Veliki broj uzvratnih utakmica u pretkolima Konferencijske lige i Evropske lige bit će odigran večeras, a među njima će se naći i ime našeg predstavnika Veleža koji će ugostiti Elfsborg (prva 1:1) na Grbavici.

To neće biti jedini bh. igrači koji će večeras tražiti kartu za doigravanje. Veliki broj bh. igrača, među kojima su reprezentativci, kao i oni potencijalni, večeras će nastupiti za svoje klubove.

Tako će bh. golman Vladan Kovačević s Rakovom od 18 sati gostovati u Kazanu kod Rubina nakon 0:0 u Poljskoj, dok će A reprezentativac BiH, Siniša Saničanin, na teren izaći u 21 sat kada Partizan dočekuje ruski Soči (prva 1:1).

Od 21:15 sati Osijek dojučerašnjeg igrača Mladosti (DK) Amera Hiroša, nakon poraza 4:2 u Bugarskoj, ugostit će CSKA iz Sofije, a očekuje se nastup Hamze Čatakovića u napadu Bugara. 

U Evropskoj ligi Srđan Grahovac s Rapidom će gostovati na Kipru kod Anorthozisa (19 sati). U Beču je bio 3:0 za Rapid.

Kladionica Mozzart na pobjedu Rubina daje kvotu 2,25, dok je kvota na pobjedu Rakova 3,35. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

Kladionica Mozzart na pobjedu Partizana daje kvotu 2,15, dok je kvota na pobjedu Sočija  3,80. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.