PREMIERŠIP

Antonio izjednačio rekord Di Kanija, meč sa šest golova pripao Vest hemu

"Čekičari" slavili nakon preokreta u okviru 1. kola

E. Ćosić

Trijumfalan start sezone za "Čekičare"

Foto: TWITTER


Vest hem je trijumfalno započeo novu sezonu u engleskom Premieršipu. "Čekičari" su na krilima Majkla Antonija (Michail) pobijedili Njukastl na Sent Džejms Parku sa 4:2.

Vođa navale Vest hema je danas postigao jedan gol i dodao dvije asistencije, a pogodak koji je postigao u 66. minuti meča bio mu je 47. za klub u Premijer ligi. Po tome se izjednačio sa klupskim rekorderom Paolom Di Kanijom (Di Canio).Poveo je Njukastl već u 5. minuti kada je pogodio Kalum Vilson (Callum Wilson), da bi stvari na početak svojim golom vratio Aron Kresvel (Aaron Cresswell). Do kraja prvog dijela viđen je još jedan gol, pošto je Džejkob Marfi (Jacob Murphy) u 40. minuti donio novo vodstvo "Svrakama".

Onda je uslijedilo 13 minuta u znaku Vest hema. Prvo je u 53. minuti Said Benrama (Benrahma) pogodio na asistenciju Antonija, a onda je deset minuta kasnije Vest hem dobio penal. Antonio nije bio precizan, ali je odbitak u mrežu pospremio Tomaš Suček (Tomas Soucek). Tri minute kasnije pogodio je Antonio što je bio i konačni rezultat utakmice.

Više o temi Michail Antonio

NAPADAČ VEST HEMA
Antonio izabrao Jamajku
NA VRH

Podijeli članak na