LAS VEGAS I ANTALIJA

"Balkan Soccer" kamp predstavio trenere koji će raditi sa mladim fudbalerima

Sa polaznicima kampa će raditi proslavljena imena

Slobodan Janjuš. ARHIV

Piše: E. Ćosić

19.8.2021

Pripreme za "Balkan Soccer" kamp koji će se održati u Las Vegasu i Antaliji teku punom parom. Povodom toga predstavit ćemo ekipu trenera i stručni štab koji će raditi sa selekcijama.

Specijalni gost kampa bit će Zijad Švrakić. U Las Vegasu će specijalni gost biti i Slobodan Čobo Janjuš, a trener golmana bit će Fahrudin Šehić.




Janjuš: Pripreme teku punom parom. ARHIV

Funkciju trenera - skauta će obnašati bivši as FK Sarajevo Semjon Milošević, a na kampu će biti i trener juniora Željezničara Omer Joldić. Gosti kampa bit će fudbalski menadžer Nedim Runda, Namik Alimajstorović, sportski novinar i član informativne službe "Us Soccer Education", a svakako ne možemo, a da ne pomenemo Murata Alibašića čovjeka bez kojeg ovo ništa nebi bilo moguće.

Sve spremno za početak kampa. BALKAN SOCCER

Nevjerovatno je kakva energija vlada, kao i ljubav za Bosnom kod trenera kampa, a poziv će biti upućen i predstavnicima omladinskih pogona reprezentacije BiH.

Kamp u Las Vegasu će se održati od 24. do 27. decembra ove godine, a prijave mogu poslati fudbaleri u rasponu od devet do 18+ godina. Nakon Las Vegasa će uslijediti kratka pauza za trenere, a onda će od 4. do 11. januara raditi sa dječacima sa 14 i više godina.

Registracija fudbalera je u toku, a to je moguće učiniti putem web adrese ussoccereducation.com.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.