KAPITEN BH. REPREZENTACIJE

Džeko odlično dočekan u Interu: "Ex-yu" kolonija vlada na Meaci

Novi napadač Intera se već uklopio u tim, a pauzu između dvije utakmice koristio da otvori restoran u Dubrovniku

E. Ćosić

Fotografija igrača Intera na zajedničkoj večeri

Foto: TWITTER


Edin Džeko je na najbolji mogući način započeo avanturu u Interu. Na debiju u zvaničnoj utakmici, u susretu protiv Đenoe naš napadač je postigao gol i zabilježio asistenciju u pobjedi "Nerazura" od 4:0.

Na terenu je kapiten naše reprezentacije pokazao da odlično sarađuje sa novim saigračima. Istina, neke od ranije dobro poznaje. Brzo se navikao na novu sredinu, a kako i ne bi kada je u Interu prava "Ex-yu" kolonija.

Pored našeg fudbalera, plavo-crni dres nose Aleksandar Kolarov, Samir Handanović, Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Na društvenim mrežama se pojavila zajednička fotografija fudbalera sa jednog slavlja, a na vrhu stola su kapiten Samir Handanović i odmah do njega Edin Džeko. 

  • Džekin restoran u Dubrovniku zove se Ezza

    Džekin restoran u Dubrovniku zove se Ezza

    Foto: INSTAGRAM


Inače, kapiten naše reprezentacije danas otvara restoran u Dubrovniku. On je iskoristio pauzu između dvije ligaške utakmice i da otvori dugo najavljivani "steak house". Vijest je Džeko podijelio na društvenim mrežama, a objavio je i nekoliko fotografija iz restorana.

- Dubrovnik je mjesto koje sam uvijek osjećala kao kod kuće i gdje sada provodim ljetne praznike sa svojom porodicom. Ovdje sam želio da napravim restoran kao nijedan drugi, za sve one koji vole Dubrovnik koliko i ja. Usput, imao sam dovoljno sreće da sam upoznao Armina Hadžića, mog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast za izuzetnom gastronomijom, napisao je Edin Džeko.

Više o temi Edin Džeko

LIČNOST DANA
Edin Džeko: Ušutkao dežurne kritičare

Više o:

Edin Džeko Inter
NA VRH

Podijeli članak na