PRIJETEĆE PORUKE

Navijači ne opraštaju Donarumi: Budi pažljiv dok budeš hodao Milanom

Pristalice Milana zamjerili golmanu jer je otišao bez obeštećenja

E. Ćosić

Donaruma: Po isteku ugovora otišao u PSG

Foto: TWITTER


Italijanski golman i najbolji igrač Evropskog prvenstva Đanluđi Donaruma (Gianluigi Donnarumma) je kao slobodan igrač napustio Milan, te otišao u PSG, što mu navijači "Rosonera" nisu oprostili.

Nekoliko godina se špekulisalo oko njegovog odlaska, čak se spominjao i prelazak u Juventus, ali je Donaruma ostao u Milanu. Sve do ovog ljeta i do bez obeštećenja, što mu zamjeraju navijači jer u klupsku kasu nije unio ni cent, a vrijednost prema "Transfermarktu" mu iznosi oko 65.000.000 eura.

Navijači Milana su toliko ljuti da su mu čak upućivali i prijeteće poruke. I to nije stalo. Pristalice "Rosonera" su pred meč Milana sa Kaljarijem ispred trening centra okačili dva transparenta posvećena bivšem golmanu.

Na prvom je bilo napisano „D, nezahvalni skote, odvratniji si od Leonarda“, aludirajući na bivšeg igrača i trenera Milana, a sadašnjeg sportskog direktora Pariz Sen Žermena, koji je sa klupe "Rosonera" otišao u Inter, dok je na drugom stajalo „D, ne zaboravljamo izdajnike, budi pažljiv kad budeš hodao Milanom“.

Inače, Donaruma još uvijek nije debitovao za PSG. Sjajni golman je za Milan odigrao 251 utakmicu, a u prvom timu je od 2015. godine.

Više o temi Gianluigi Donnarumma

NA VRH

Podijeli članak na