VRATIO SE NA OLD TRAFORD

Ronaldo objavio emotivnu poruku nakon potpisa ugovora: Sir Aleks, ovo je za tebe

Portugalac je i zvanično novi-stari član Mančester junajteda

Ronaldo i Ferguson. TWITTER

E. Ćosić

31.8.2021

Mančester junajted je objavio da je Kristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) potpisao ugovor koji će važiti do 2023. uz mogućnost produženja na godinu.

Nakon što je ozvaničena saradnja i povratak Portugalca na Old Traford nakon punih 12 godina, Ronaldo je na društvenim mrežama objavio emotivnu poruku.

- Svi koji me poznaju znaju kakvu ljubav imam prema Manchester Unitedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu su nevjerovatne i zajednički put koji smo imali je ispisan zlatnim slovima u historiji ovog nevjerovatnog kluba, počeo je Ronaldo i nastavio:

- Ne mogu ni da vam opišem ono što trenutno osjećam nakon što je objavljeno da se vraćam na Old Trafford. Ovo je ostvarenje sna. Svaki put kada sam se vraćao ovdje da igram protiv Uniteda osjećao sam ljubav i poštovanje od navijača na tribinama. 

Moj prvi Premieršip, FA Kup, poziv u reprezentaciju Portugala, prva Liga prvaka, Zlatna kopačka i Zlatna lopta su došli zbog specijalne konekcije između mene i Crvenih đavola. Historija je ispisana u prošlosti i historija će biti ponovo ispisana. Imate moju riječ. Ovdje sam i vratio sam se gdje pripadam. 

P.S. - Sir Aleks (Alex) ovo je za tebe, poručio je Ronaldo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.