SUTRA UTAKMICA

"Zmajevi" odradili posljednji trening pred meč s Francuskom

Selektoru Petevu izostao samo Haris Hajradinović

E. Ćosić

31.8.2021

"Zmajevi" odradili službeni trening pred sutrašnji meč - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutračnju kvalifikacionu utakmicu protiv Francuske.

"Zmajevi" su večeras na stadionu La Meinu odradili službeni trening, a sa njega je izostao samo fudbaler Kasimpaše Haris Hajradinović, koji će se našem timu pridružiti pred utakmice sa Kuvajtom (04.09.) i Kazahstanom (07.09.). 

Selektor Ivajlo Petev (Ivaylo) je na press konferenciji održanoj prije treninga poručio kako se nada i boljoj utakmici i boljem otporu moćnim Francuzima nego je to bio slučaj u susretu odigranom na Grbavici (0:1).

- Očekujemo da odigramo bolje nego u Sarajevu. Naravno da ćemo pokušati da uzmemo bod ili tri. Bitno je da pokažemo samopouzdanje, zajedništvo i da uživamo u utakmici. Za nas je sutra bonus, da igramo i uživamo, poručio je Petev.

Utakmica Francuska - BiH igra se sutra u Strazburu sa početkom od 20:45 sati. Bit će to šesti duel ove dvije selekcije. "Trikolori" su slavili u tri, dvije su završene bez pobjednika, dok je naš tim bez pobjede u međusobnim duelima sa Francuzima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.