ZENICA

Kladionice konačno vjeruju "Zmajevima"

ladionica Mozzart na pobjedu naše reprezentacije daje kvotu 1,38. Odigraj online i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu

Sa jučerašnjeg treninga "Zmajeva" u Trening centru NSBiH. NSBiH

Piše: G. Šumar

4.9.2021

Naša fudbalska reprezentacija večeras (20.45 sati) će u Zenici odigrati prijateljsku utakmicu sa Kuvajtom. Kladionica Mozzart na pobjedu naše reprezentacije daje kvotu 1,38. Odigraj online i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu.

S druge strane, danas će u našoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal 2022 biti odigrane dvije utakmice. Finska će na svom terenu od 15 sati ugostiti Kazahstan, a u drugom meču snage odmjeriti Ukrajina i Francuska (20.45).

Reprezentacija Finske je do sada odigrala dvije utakmice i ostvarila i dva remija, dok Kazahstan ima dva remija i poraz iz tri meča.

Ukrajinci su do sada odigrali četiri utakmice te svaku od njih remizirali. S druge strane, Francuzi imaju dvije pobjede i dva neriješena ishoda.

Francuska je lideri u našoj grupi sa osam bodova. Slijedi Ukrajina sa četiri, a selekcije Finske, Bosne i Hercegovine i Kazahstana su sakupile po dva boda. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.