IZAZVAO ŽESTOKE REAKCIJE

Navijači poručili Misimoviću: Reci svom jaranu Vici da se ne igra s ljiljanima, prodana dušo

Mnogo pažnje privukao je Zvjezdan Misimović na Džekinom Instagram profilu kada je u komentar zalijepio emotikon zastave BiH

M. K.

Misimović je postao omražen među velikim brojem bh. navijača

Foto: Arhiv


Kapiten fudbalske A selekcije BiH, Edin Džeko, jučer je putem svog Instagram profila pozvao navijače na podršku "Zmajevima" u večerašnjem okršaju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Kazahstana u Zenici.

Napadač Intera je napisao:

"Jedan grb, jedna zemlja, vaša podrška, grla i dlanovi, sve do pobjede. Bosna i Hercegovina iznad svih nas", ovu poruku su prokomentarisali i podržali mnogi, među njima i sadašnji i povremeni reprezentativci Miralem Pjanić, Amer Gojak, Siniša Saničanin, Kenan Kodro.., a mnogo pažnje privukao je Zvjezdan Misimović koji je u komentar zalijepio emotikon zastave BiH, te je i sam na svom profilu podijelio sliku reprezentacije.

Možda Misimović ne bi ništa ni komentarisao da je znao šta ga čega poslije toga. Savjetnika predsjednika FS BiH Vice Zeljkovića navijači su žestoko izvrijeđali.

- "Reci svom jaranu Vici da se ne igra s ljiljanima, "Prodana duša, "Od legende do izdajnika".., bile su neke od poruka upućenih Misketu.

Podsjetimo da je upravo Misimović odigrao jednu od ključnih uloga tokom izbora Ivajla Peteva (Ivaylo) ispred Sergeja Barbareza na mjesto selektora "Zmajeva", što mu većina navijača BiH nikada nije oprostila.

NA VRH

Podijeli članak na