BIVŠI TALISMAN PROSINEČKOG

Bivši reprezentativac BiH se skrasio u Hrvatskoj

Elvis Sarić nakon avanture u Saudijskoj Arabiji pronašao angažman u Gorici

Sarić: Ugovor na jednu godinu. FACEBOOK

E. Ćosić

8.9.2021

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je bio jedan od standardnih "Zmajeva" za vrijeme mandata Roberta Prosinečkog, Elvis Sarić novi je igrač Gorice. 

Vezni igrač se nakon avanture u Saudijskoj Arabiji skrasio u Hrvatskoj. On je sa Goricom potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a tamo će igrati sa sadašnjim bh. reprezentativcem Aleksandrom Jovičićem.

- Sretan sam i zadovoljan, došao sam u jedan sređen klub. Drago mi je da sam tu, nadam se da ću pomoći Gorici, kao i ona meni, da ćemo zajedno biti uspješni. Došao sam ovdje prije 20-ak dana, trenirao s momčadi i čekao da se neke stvari možda odviju. Imao sam i neke druge opcije, to se nije dogodilo, ali zapravo sam, iskreno, od početka mislio da je najrealnije da cijela ta priča završi ovako kako je završila. Mislim da sam u ovom trenutku odabrao najbolju opciju za sebe, rekao je Sarić.

On je u svojoj karijeri igrao za GOŠK Dubrovnik, Lučko, Vinogradar, Inter iz Zaprešića, Slobodu, Sarajevu, Suvon Bluvings, te Al Ahli za koji je od 2019. godine odigrao svega 24 utakmice. Za "A" reprezentaciju je odigrao 18 susreta i postigao jedan gol.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.