IZAZVAO EUFORIJU NAVIJAČA

Pjanić debituje za Bešiktaš od prve minute: Pogledajte ovacije za našeg igrača

Reprezentativac BiH odlično dočekan od strane navijača

Pjanić: Posuđen iz Barcelone. TWITTER

Piše: E. Ćosić

11.9.2021

Bešiktaš danas igra na svom terenu protiv Jeni Malatijaspora meč 4. kola turske Superlige, a bh. reprezentativac Miralem Pjanić počinje od prve minute. 

Naš veznjak je bio i najavljen da će debitovati od prve minute iako je odradio tek nekoliko treninga sa klubom. On se odmah nakon utakmice reprezentacije sa Kazahstanom (2:2) zaputio u Istanbul gdje su ga najvatrenije pristalice "Crno-bijelih" dočekale. Sjajan doček je oduševio i Pjanića koji je najavio velike stvari sa Bešiktašem.

U Barceloni je bio u nemilosti trenera Ronalda Kumana (Koeman), a u Istanbulu ga je trener Sergen Jalčin (Jalcin) dočekao objeručke. Pored Pjanića, danas će od prve minute započeti: Ersin, Rozije (Rosier), Neđip (Necip), Vida, Ridvan, Josef, Tešeira (Teixeira), Gezal (Ghezzal), Nkudu (Nkoudou) i Bačuaji (Batshuayi)


Pjanić je već ljubimac navijača Bešiktaša koji su presretni jer im se priključio, a po njegovom samom dolasku u klub preplavili su društvene mreže komentarima kako sa našim fudbalerom ne žele osvojiti samo domaće trofeje, već da se nadaju većem rezultatu u Ligi prvaka.

Pogledajte ovacije za Pjanića po izlasku na travnjak Vodafon Parka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.