NASTAVIO GDJE JE STAO

Ronaldo je imao povratak iz snova: Ponosan sam što sam se vratio u Mančester junajted

Portugalac je postigao dva pogotka protiv Njukastla

Ronaldo: Došao do 86. gola u Premijer ligi. TWITTER

Piše: E. Ćosić

11.9.2021

Kristijano Ronaldo (Cristiano) je odigrao odličnu utakmicu, prvu po povratku u Mančester junajted za koji je igrao prije 12 godina. 

Sjajni Portugalac je u pobjedi nad Njukastlom (4:1) postigao dva pogotka, te tako bio jedan od najzaslužnijih za novi trijumf kojim su "Crveni đavoli" barem za kratko preuzeli tron u Premijeršipu.

Nakon novog debija u kojem su navijači sa oduševljenjem propratili svaki njegov potez, Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama: 

- Moj povratak na Old Traford bio je samo kratko podsjećanje na to zašto je ovaj stadion poznat kao Teatar snova. Za mene je to uvijek bilo čarobno mjesto gdje možete postići sve što ste i zamislili. Uz sve moje saigrače i uz nevjerovatnu podršku koju uvijek dobijamo sa tribina, sa samopouzdanjem se suočavamo sa daljnjim putem na kraju kojeg ćemo zajedno slaviti, napisao je Ronaldo te dodao:

- Ponosan sam što sam se vratio u Mančester junajted i što sam ponovo igrao u Premijer ligi, ali najvažnije od svega, sretan sam što sam pomogao ekipi. Idemo "Đavoli", poručio je Ronaldo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.