POZNATI MOTIVATOR

The Sun tvrdi: Ronaldo je održao žestok motivacioni govor saigračima

- Vratio sam se u Mančester iz dva razloga, prvi je zato što volim klub, a drugi je pobjednički mentalitet u ovoj ekipi, navodno je rekao Kristijano Ronaldo uoči debija

Portugalac je bio strašan motivator u svakoj ekipi u kojoj je igrao. AFP

M. K.

14.9.2021

Poznati britanski medij, The Sun, tvrdi da je došao do snimaka govora Kristijana Ronalda (Cristiano) koji je ovaj održao ispred saigrača u svlačionici uoči utakmice protiv Njukasla. 

Junajted je prošle sedmice pregazio Njukasl s 4:1 u ligaškom okršaju, a Ronaldo je debitovao s dva gola.

Poznati britanski medij, The Sun, došao je do snimaka govora Kristijana Ronalda (Cristiano) koji je ovaj održao ispred saigrača u svlačionici uoči utakmice protiv Njukasla. 

-  Vratio sam se u Mančester iz dva razloga, prvi je zato što volim klub, a drugi je pobjednički mentalitet koji osjećam u ovoj ekipi. Znate, nisam se vratio da budem navijač. Ako želite uspjeti, potrebno je da volite ovaj klub svim srcem. Morate jesti, spavati i boriti se za ovaj klub. Igrali ili ne, morate podržavati saigrače i uvijek davati 100 posto za ovaj klub. Svi ste vi nevjerovatni igrači i vjerujem u vas. Inače se ne bih ni vratio, bila je poruka Ronalda tvrdi "The Sun", a ovo su ubrzo prenijeli i drugi svjetski mediji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.