FUTSAL

"Zmajevi" se danas okupljaju u Zenici: Slovačka prvi protivnik

Naši reprezentativci će se u Umagu sastati sa selekcijama Slovačke, Slovenije i Francuske

G. Šumar

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine

Foto: NSBiH


Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 26. do 28. septembra učestvovati na turniru u koji se održava u Umagu. Naši reprezentativci će se u ovom Hrvatskom gradu sastati sa selekcijama Slovačke, Slovenije i Francuske.

Selektor Ivo Krezo je za ovu reprezentativnu akciju pozvao sljedeće igrače: Stanislav Galić (Mostar SG), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo), Josip Sesar (Štutgarter, Njemačka), Blago Gašpar (Novo Vrijeme, Hrvatska), Davor Arnautović (Salines), Srđan Ivanković (Stuttgarter, Njemačka), Bilal Jelić (Mostar SG), Mirko Hrkać (Opifikio 4.0 CMB, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG), Anel Radmilović (Mostar SG), Josip Bošković (Vrgorac, Hrvatska), Darko Milanović (Salines), Adnan Kalajdžić (Mostar SG), Kristijan Pantić (Brotnjo), Senad Poričanin (GFC Sarajevo), Andrijano Dujmović (Hercegovina).

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za danas u Trening centru NSBiH u Zenici. Igrači će u Umag otputovati 24. septembra, a utakmice će biti odigrane u sljedećim terminima: Bosna i Hercegovina - Slovenija (26. septembar u 18 sati), Bosna i Hercegovina - Slovačka (27. septembar - 14 sati), Bosna i Hercegovina - Francuska (28. septembar).

Više o temi Futsal reprezentacija BiH

KVALIFIKACIJE ZA EP
Arnautović: Spremni smo za duel sa Srbijom
NA VRH

Podijeli članak na