HRVATSKA

Hajduk oduševio navijače: U klub se vratio bivši golman i viceprvak svijeta iz Rusije

Subašić se nakon devet godina vratio na Poljud

Subašić i Ibričić za vrijeme igranja u Hajduku. VEČERNJI.HR

E. Ćosić

22.9.2021

Bivši reprezentativac Hrvatske Danijel Subašić (37) se vratio u Hajduk koji je napustio 2012. godine kada je u zimskom prijelaznom roku otišao u Monako, pišu "24sata".

Dres "Kneževa" nosio je osam godina, a onda je po isteku ugovora napustio klub. Od prošle godine je bez angažmana, ali je sve vrijeme vodio o fizičkoj spremi, te se pripremao. Najavio je i ranije povratak u HNL, a sada je Subašić stigao u Hajduk.

Ovo će mu biti drugi mandat na Poljudu. Prvi put je u Hajduk stigao 2008. godine na posudbu iz Zadra, a onda su Splićani otkupili njegov ugovor. Nakon četiri godine na Poljudu otišao je u Monako s kojim je 2017. godine osvojio naslov prvaka Francuske. Te godine je proglašen i najboljim golmanom lige.

Inače, u prvom mandatu za Hajduk je branio u 109 utakmica, a sa Splićanima je osvojio jedan trofej Kupa. Bio je srebreni sa reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Navijači Hajduka su oduševljeni jer im se vratio jedan od ljubimaca i bez obzira što nije imao klub godinu dana, povratak Subašića može biti dobra stvar za hrvatski fudbal, naveo je "Večernji".




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.