PREMIJER LIGA BIH

Danas na programu tri utakmice: Zrinjski veliki favorit kladionica u hercegovačkom derbiju

Trenutna bodovna razlika između ova dva tima iznosi 11 bodova, a zanimljivo da je Široki Brijeg ove sezone čak sedam puta remizirao u 11 kola

Hoće li "Plemići" ponovo slaviti?. Arhiva

Piše: G. Š.

2.10.2021

Danas su na programu tri utakmice 12. kola m:tel Premijer lige BiH: Leotar – Radnik Bijeljina (15 sati), Posušje – Velež (15) i Zrinjski – Široki Brijeg (19).

Leotar – Radnik Bijeljina

Derbi začelja igra se u Trebinju, gdje će Leotar dočekati Radnik. U prvom ovosezonskom duelu ova dva tima Bijeljinci su na svom terenu poražen rezultatom 0:1. No, zanimljivo podatak je da je Leotar trenutno najslabiji domaćin sa samo četiri osvojena boda.

Leotar i Radnik su Premijer ligi BiH odigrali ukupno devet međusobnih susreta. Trebinjci su ostvarili tri pobjede, jedan remi i pet poraza.


Posušje – Velež

Oba tima već dugo ne znaju za prvenstvenu pobjedu, Posušje već šest kola, a Velež pet. "Rođeni" su prema kladionici Mozzart blagi favorit u ovom duelu. No, u Posušju se uzdaju u tradiciju protiv Veleža, s obzirom da su u svakom domaćem meču u okviru Premijer lige BiH pobijedili Mostarce. Posušje je šest puta kao domaćin igralo protiv Veleža i svih šest puta osvojilo tri boda.

Zrinjski – Široki Brijeg

Trenutna bodovna razlika između ova dva tima iznosi 11 bodova, a zanimljivo da je Široki Brijeg ove sezone čak sedam puta remizirao u 11 kola.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.55. Odigraj online i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu.

Zrinjski je ove sezone na svom terenu odigrao pet utakmica, te ostvario četiri pobjede i jedan remi. S druge strane, Široki na gostovanjima ima skor od četiri remija i jednog poraza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.