PREMIJER LIGA BiH

Stipe Balajić pred duel sa Veležom: Uvjeren sam da se neće izvaditi na nama

Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, koja možda igra najbolji nogomet, ali trenutno nije u najboljem trenutku

FENA

Posušaci optimisti uoči duela sa "Rođenim"

Foto: FENA


U 12. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se Posušje i Velež, a trener Posušja Stipe Balajić izjavio je da im u goste dolazi jedna od najboljih bh. ekipa.

Dodatni motiv

- Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u ligi, koja možda igra najbolji nogomet, ali trenutno nije u najboljem trenutku i uvjeren sam da se ovdje neće izvaditi na nama. Momčad koja je dobro profilirana i koja nije imala sreće u nekim situacijama. Sigurno ekipa koju je dosta istrošila Europa, čekaju pauzu kao i drugi – kazao je Balajić koji je zajedno s napadačem Lukom Begićem na konferenciji za novinare najavio utakmicu.

Balajić je naglasio da meč dočekuju u dobroj atmosferi te da im dobre igre u zadnjim utakmicama daju dodatni motiv.

- Što se nas tiče, imamo dobru atmosferu u svlačionici i s ovim stvarima koje pokazujemo u zadnjim utakmicama to nam daje dodatni elan za naprijed i naročito drugo poluvrijeme protiv Širokog Brijega. Dobra utakmica i kvalitetna u Kupu s obzirom na to da nismo igrali s prvom postavom – rekao je trener Posušja.

Brz i moderan nogomet

Luka Begić navodi kako su sada u pozitivnom nizu te se nada da će ostvariti dobar rezultat.

 - Sastajemo se s jednom od najboljih ekipa u prvenstvu. Velež igra brz i moderan nogomet i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Mi smo u pozitivnom nizu. Nismo izgubili tri utakmice i pobijedili smo u Kupu Bosne i Hercegovine i to nam pomaže mentalno da se dignemo nakon zadnje utakmice sa Širokim Brijegom u kojoj smo ispustili pobjedu – izjavio je Begić.

 Utakmica između Posušja i Veleža igra se na stadionu Mokri Dolac u subotu u 15 sati.

NA VRH

Podijeli članak na