KVALIFIKACIJE ZA SP

Selektor Petev sutra proziva pred utakmice odluke

Prvi trening "Zmajeva" je na programu sutra u Trening kampu FK Sarajevo od 18 sati

Naš tim će u Sarajevu boraviti dva dana, prije nego što u srijedu čarter letom otputuje u Kazahstan. NSBiH

Piše: G. Šumar

3.10.2021

Selektor naše fudbalske reprezentacije Ivajlo Petev (Ivaylo ) sutra će izvršiti prozivku igrača koje je pozvao za utakmice sa Kazahstanom (subota.15 sati - Nur Sultan) i Ukrajinom (12. oktobar, 20.45 - Lviv) u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

- Naš tim će u Sarajevu boraviti dva dana, prije nego što u srijedu čarter letom otputuje u Kazahstan. U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom predviđeno je organizovanje miks zone 5. oktobra u 12.00 sati u hotelu Austria&Bosnia, gdje će predstavnicima medija na raspolaganju biti neko od članova stručnog štaba i dvojica igrača, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Prvi trening "Zmajeva" je na programu sutra u Trening kampu FK Sarajevo od 18 sati i bit će otvoren samo za medije prvih 15 minuta.

Spisak igrača: Golmani: Šehić (Konjaspor), Vasilj (St. Pauli), Pirić (Atromitos)

Odbrana: Cipetić (Lokomotiva), Gazibegović (Šturm Graz), Kolašinac (Arsenal), Ćivić (Ferencvaroš), Ahmedhodžić (Malme), Hadžikadunić (Rostov), Saničanin (Partizan), Kovačević (Ferencvaroš), Jovičić (Gorica), Nukić (Tuzla C.), Đumiću (Tvente).

Vezni red: Hadžiahmetović (Konjaspor), Lončar (Ferencvaroš), Gojak (Dinamo Z.), Cimirot (Standard L.), Vrančić (Stouk), Stevanović (Servet), Nalić (Malme), Prcić (Strazbur), Ziljkić (Olimpija).

Napad: Džeko (Inter), Menalo (Dinamo Z.), Demirović (Frajburg), Prevljak (Ojpen).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.