ZANIMLJIV SUSRET

Snimljen razgovor Fergusona i Habiba: Legendarni trener zbog Ronalda kritikovao Solskjera

Ronaldo je meč protiv Evertona započeo sa klupe za rezervne igrače

Ferguson i Habib. TWITTER

E. Ćosić

5.10.2021

Jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Sir Aleks Ferguson (Alex) susreo se sa proslavljenim UFC borcem Habibom Nurmagomedovom (Khabib) koji je bio gost na utakmici Mančester junajteda i Evertona (1:1).

"Crveni đavoli" nisu uspjeli slaviti na Old Trafordu u okviru 7. kola engleskog Premijeršipa, a trener tima Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solskjaer) iznenadio je odlukom da utakmicu počne bez Kristijana Ronalda (Cristiano). Portugalac je u igru ušao u 57. minuti, a na kraju su ekipe podijelili plijen. 

Norvežanin je zbog te odluke bio kritikovan, a kamere na tribinama Old Traforda snimile su razgovor Fergusona i Habiba, prilikom kojeg je legendarni Škot poručio šta misli o toj odluci Solskjera. 

- Mislim da jednom kad su vidjeli kako Ronaldo ne igra... - rekao je Ferguson, ali ga je Dagestanac nakratko prekinuo rekavši da je ušao u drugom poluvremenu.

- Znam, ali trebao bi uvijek starati sa svojim najboljim igračima - poručio je legendarni Škot, a sve to protumačeno je kao kritika treneru Junajteda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.