SNIMAK POSTAO HIT

Interov Arturo Vidal je bio toliko pijan da nije mogao ući u automobil

Umjesto da sjedne na suvozačevo mjesto, on se kotrljao na crvenom kabrioletu

Vidalu je mnogo trebalo da ispravno uđe u automobil. SCREENSHOT

E. Ćosić

6.10.2021

Na internetu se pojavio video na kojem se vidi da je Interov veznjak Arturo Vidal toliko pijan da jedva stoji na nogama i da ne može ući u automobil. 

Čileanac je imao problema sa ravnotežom, te nikako nije uspjevao sjesti na suvozačevo sjedište. Prijatelji su ga dopratili, a on je završio na automobilu kotrljajući se na njemu. Potom je sjeo u suprotnom smjeru, s nogama na sjedištima, da bi tek na kraju, iz ko zna kojeg pokušaja, uspio sjesti kako treba.

Video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, a prema navodima "Gazzette dello Sport", ovaj video je nastao sredinom avgusta, tri dana prije nego će Inter pobijediti Đenovu u premijernoj utakmici nove sezone Serije A.

Italijanska "Gazzette dello Sport" navode kako je Vidal klub već upoznat s ovim videom, te je s fudbalerom obavljen razgovor. Nije poznato zbog čega je ovaj video tek sada postao viralan. 

Inače, Inter je u 1. kolu Serije A savladao Đenovu sa 4:0, a Vidal je postigao gol i asistenciju. Čileanac je asistirao za pogodak Edina Džeke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.