PREDSJEDNIK N/FS BIH

Zeljković: Pobjeda nad Kazahstanom učinila je da problemi koje smo imali padnu u zaborav

Zahvalio se Kazahstanskom savezu na gostoprimstvu

Zeljković: Razgovarali o fudbalu i drugim zanimljivim temama. N/FS BiH

A. V.

10.10.2021

Nakon jučerašnje pobjede nad selekcijom Kazahstana reprezentacija BiH je rano jutros doputovala u Lviv gdje će se u utorak 12. oktobra sastati sa selekcijom Ukrajine u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Utakmica protiv Kazahstana na stadionu Nur Sultan protekla je u odličnom ambijentu a domaćini su se potrudili i da lijepo ugoste našu delegaciju.

Zamjenik premijera, Erlaj Togjanov (Erlay) te predsjednik Kazahstanske fudbalske federacije Adilbek Jaksibekov (Jaxybekov) i generalni sekretar Azamat Aitkhozhin su prijateljski i srdačno razgovarali sa predsjednikom N/FS BiH Vicom Zeljkovićem i čestitali na odličnoj igri i pobjedi bh. selekcije.

- Zahvalio bih se našim domaćinima na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu koje su nam ukazali. Osjećali smo se zaista ugodno, razgovarali smo o fudbalu i ali je bilo i drugih zanimljivih tema. Naravno, sve to a posebno pobjeda našeg tima učinili su da problemi koje smo imali prilikom dolaska padnu u zaborav. Još jednom hvala Kazahstanskom savezu na gostoprimstvu - rekao je Zeljković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.