KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska pobjedom otvara vrata Mundijala, Crna Gora mora napasti u Norveškoj

Posao u kvalifikacijama može završiti Njemačka na gostovanju u Sjevernoj Makedoniji

"Vatreni" večeras jurišaju na ključna tri boda. AFP

M. K.

11.10.2021

Kvalifikacije za SP u Kataru 2022. nastavljaju se večerašnjom serijom utakmica među kojim će biti odigrano nekoliko zanimljivih duela.

Veliki korak ka plasmanu u Katar može napraviti Hrvatska ako savlada večeras selekciju Slovačke u grupi H, a u slučaju da Rusija kiksa u Sloveniji. Trenutno prvi Hrvati i drugi Rusi imaju po 16 bodova.

Ključnu utakmicu u borbi za drugo mjesto igraju i Crnogorci (četvrti u grupi G s 11 bodova) u Norveškoj koja je trenutno druga u grupi s 14 bodova. Eventualnom pobjedom Crna Gora bi se vratila u igru za baraž.

Posao može završiti Njemačka na gostovanju u Sjevernoj Makedoniji. Uoči ove utakmice u grupi J, "Elf" je prvi s 18 bodova, šest više od Makedonaca i Armenaca koji imaju po 12.

Kladionica Mozzart na pobjedu Hrvatske daje kvotu 1,47, dok je kvota na pobjedu Slovačke 8,50. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu.

Kladionica Mozzart na pobjedu Norveške daje kvotu 1,50, dok je kvota na pobjedu Crne Gore 8,00. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.