FRANCUSKA

Vajnaldum: Situacija u PSG-u nije onakva kakvu sam zamišljao

Moram se suočiti s tim, prihvatiti i boriti se dalje za svoju poziciju, rekao nizozemski veznjak

Vajnaldum: Nije potpuno sretan. AGENCIJE

A. V.

12.10.2021

Žoržinjo Vajnaldum (Georginio Wijnaldum), veznjak PSG-a, rekao je kako je situacija u pariškom klubu posve drugačija od one koju je zamišljao.

U ponedjeljak je Vajnaldum odigrao cijelu kvalifikacijsku utakmicu protiv Gibraltara u kojoj je Nizozemska slavila 6:0 i tako se sasvim približila plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Boravak na travnjaku tokom svih 90 minuta je ono na što Vajnaldum i nije naviknut u svom klubu PSG-u, gdje je ovaj 30-godišnjak startao samo jednom u zadnjih pet utakmica.

Igrač koji je ovog ljeta Liverpul zamijenio PSG-om uglavnom ulazi s klupe, u posljednjih desetak minuta igre, što ga čini prilično nezadovoljnim.

- Ne mogu reći da sam potpuno sretan u PSG-u. Situacija nije onakva kakvu sam zamišljao i kakvu bih želio. No, to je fudbal. Moram se suočiti s tim, prihvatiti i boriti se dalje za svoju poziciju - rekao je Vajnaldum nizozemskim novinarima, prenosi Hina.

Dolazak prvenstveno Lionela Mesija (Messi) u PSG u mnogome je razdrmao svlačionicu pariškog tima te su velika većina ostalih igrača tek kockice koje treba posložiti oko njega, Nejmara (Neymar) i Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe).

- Uvijek sam bio maksimalno fizički spreman. Nikada nisam upao u problem oko zgusnutog rasporeda ili čestog igranja. No, u PSG-u me dočekala drugačija stvarnost - skrušeno je priznao Vajnaldum.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.