DOBRA ATMOSFERA

Interisti se drže zajedno: Brozović vodio Škrinjara u svoj kafić nakon meča koji je gledao i Džeko

Hrvatska i Slovačka odigrali 2:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Edin se brzo uklopio među "Nerazure". TWITTER

E. Ćosić

12.10.2021

Reprezentacije Hrvatske i Slovačke sinoć su remizirali (2:2) u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. U tom duelu nastupila su tri fudbalera milanskog Intera, Marcelo Brozović i Ivan Perišić za Hrvatsku, te Milan Škrinjar (Skriniar) za Slovačku.

Iako su "Vatreni" remijem u Osijeku zakomplikovali svoju situaciju kada je u pitanju plasman na Mundijal, to nije omelo Brozovića da odvede svog klupskog kolegu Škrinjara do svog kafića u Velikoj Gorici. Kafić nosi ime po Brozovićevom nadimku "Epic Brozo".


Brozović i Škrinjar ispred kafića u Velikoj Gorici. INSTAGRAM

Zanimljivo da je utakmicu između Hrvatske i Slovačke posmatrao još jedan član Intera. U pitanju je kapiten bh. reprezentacije i napadač "Nerazura" Edin Džeko koji se očito brzo uklopio u tim.

Oni će se brzo vidjeti na zajedničkom treningu pošto se klupski fudbal vraća već za vikend. Podsjećamo, Džeko je u prvih sedam utakmica italijanskog prvenstva postigao šest golova čime je izjednačio rekord Ronalda Nazarija De Lime, postavši prvi fudbaler Intera kojem je to pošlo za rukom.

Džeko pratio okršaj svojih saigrača. INSTAGRAM

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.