TREĆE POLUVRIJEME

Završena aukcije Nogometnog saveza BiH: Poznato ko je osvojio potpisan dres Smaila Prevljaka

Sredstva se ove aukcije, podsjetimo, bit će uplaćena Narodnoj kuhinji Stari Grad Sarajevo

Smail Prevljak s dresom u kojem je postigao dva gola. Društvene mreže

Piše: G. Šumar

13.10.2021

Elvedin Hodžić pobjednik je aukcije Nogometnog saveza BiH na kojoj se našao potpisan dres Smaila Prevljaka, dvostrukog strijelac za našu reprezentaciju. Sredstva se ove aukcije, podsjetimo, bit će uplaćena Narodnoj kuhinji Stari Grad Sarajevo.

- Zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešće u ovoj humanitarnoj aukciji i koji su na bilo koji način pomogli njenu realizaciji. Kao što smo već najavili aukcija se završila danas u 17 sati. Najveće ponude na ovoj aukciji idu sljedećim redoslijedom:

1. Elvedin Hodžić 10.000 KM;

2. Edis Husić 3.000 eura;

3. Bosnian King 2.501 euro;

4. Sifet Melić 2.500 eura;

5. Mersiha Edin Selimović 3000 KM.

Molimo ovih pet ponuđača da do sutra do 12 sati dostave svoje ime i prezime, mjesto prebivališta i kontakt telefon, na koji će biti kontaktirani tokom sutrašnjeg dana u vezi sa dogovorom oko plaćanja i preuzimanja. Prvi korektan ponuđač prema spisku će biti kupac. Svi detalji u vezi sa realizacijom ove humanitarne akcije će biti javni, te ćemo vas o svakom koraku pravovremeno informisati. Još jednom se zahvaljujemo i svima koji prate ovu stranicu i nadamo se da ćemo večeras sa našom reprezentacijom proslaviti još jedan uspjeh, saopćeno je iz NSBiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.