OSVRNUO SE NA KRITIKE

Ronaldo: Začepit ću ljudima usta i nastaviti osvajati trofeje

Portugalcu savjest mirna

Ronaldo: Znam svoju ulogu u timu. AFP

A. V.

23.10.2021

Zvijezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo je u razgovoru za Sky Sports rekao kako je svima u klubu potrebno vrijeme da se prilagode na promjene koje su se dogodile.

- Sada smo u periodu poslije promjena. Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vrijeme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće - rekao je Ronaldo i dodao:

- Svako bi trebalo da zna svoju ulogu. Ja znam svoju u ovom timu, u klubu – moja uloga je da dajem golove, da pomognem timu svojim iskustvom i da znam kako da razumijem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji.

Iako je po povratku na Old Traford postigao šest golova na osam utakmica, Portugalca su kritikovali da se ne trudi dovoljno.

- Kritike su uvijek dio ovog posla. Nisam zabrinut u vezi s tim. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrijednost. Znam kada treba da pomognem timu defanzivno. Znam da je i to dio mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savjest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljavati usta i osvajati trofeje -  zaključuje Ronaldo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.