OLEKSANDR PETRAKOV

Selektor Ukrajine objavio spisak za BiH: U tim se vraćaju dva bitna igrača

Ukrajinci dolaze na megdan "Zmajevima" 16. novembra

Ukrajina: Osvojila sedam devet bodova do sada. TWITTER

E. Ćosić

25.10.2021

Selektor Ukrajinske fudbalske reprezentacije Oleksandr Petrakov objavio je spisak fudbalera na koje računa za duel u Zenici protiv Bosne i Hercegovine. 

Petrakov je odlučio u tim vratiti jednog od najboljih igrača Ruslana Malinovskog (Malynovsky), koji mu nije bio na raspolaganju za prvi okršaj sa "Zmajevima", koji se odigrao u Lavovu bez pobjednika (1:1). Također, u timu je i Oleksandr Zinčenko (Zinchenko) koji se oporavio od povrede.

Golmani: Andrij Pijatov (Andriy Pyatov), Georgij Buščan (Georgiy Bushchan), Dmitro Riznik (Dmytro Riznyk)

Odbrana: Mikola Matvienko (Mykola Matviyenko), Serhij Krivtsov (Serhiy Kryvtsov), Eduard Sobol, Ilija Zabarni (Illya Zabarnyy), Oleksandr Timčik (Tymchyk), Oleksandr Karavajev (Karavayev)

Vezni red: Taras Stepanenko, Oleksandr Zinčenko (Zinchenko), Mikola Šaparenko (Mykola Shaparenko), Vitalij Bujalski (Vitaliy Buyalsky), Oleksandr Zubkov, Andrij Jarmolenko (Andriy Yarmolenko), Viktor Kovalenko, Ruslan Malinovski, Serhij Sidorčuk (Serhiy Sydorchuk), Viktor Cigankov (Tsygankov).

Napada: Danilo Sikan (Danylo), Artem Dovbik (Dovbyk), Denis Harmaš (Denys Harmash), Roman Jaremčuk (Yaremchuk).


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Naša reprezentacija će prije okršaja sa Ukrajinom (16. novembar), odigrati meč i sa Finskom. Taj susret zakazan je za 13. novembar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.