BIVŠI AS ROME

Kasano: Ne znam zašto zvižde Spaletiju, a Totija će zaboraviti za 20 godina

Komentarisao zvižduke sa tribina Olimpika za nekadašnjeg trenera "Vučice"

Toti i Kasano: Igrali zajedno u periodu od 2001. do 2006. godine. TWITTER

E. Ćosić

26.10.2021

Bivši italijanski reprezentativac i nekadašnji fudbaler Rome Antonio Kasano (Cassano) komentarisao je zvižduke koje su navijači Rome uputili Lućanu Spaletiju (Luciano Spalletti), bivšem treneru ove ekipe, a sada šefu stručnog štaba Napolija.

Spaleti je u dva navrata vodio Romu. U prvom se zadržao na klupi od 2005. do 2009. godine, da bi u drugom mandatu bio samo jednu sezonu (2016/17). 

- Ti zvižduci su sramota, on je trener koji je volio i voli Romu, uradio je odlične stvari tu. Zašto mu zvižde? Naterao je Totija (Francesco Totti) da se povuče? To nije istina, to me dovodi do ludila, to je skandal, a ne govorim to olako, znam da me vole tamo. Razlog je taj što Spaleti nije puštao Totija da igra. Volim Totija, ali on bi i sad sa 45 godina govorio da može da napravi razliku na terenu - rekao je Kasano, te prokomentarisao svog bivšeg saigrača.

- On neće biti vječan kao Mesi (Lionel Messi) ili Maradona ili Krojf (Johan Cruyff), bit će zaboravljen za 20 godina. Bio je Konti (Bruno Conti), pa Toti, sada možda bude Pelegrini (Lorenzo Pellegrini). De Rosi (Daniele De Rossi) je bio kapiten, ali sada je skoro zaboravljen, iako je za mene on vječan. Nikada nisam vidio da je neko tako vezan za Romu, plakao je poslije poraza u derbiju. De Rosiju je stalo do Rome sto puta više nego Totiju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.