TRENER MANČESTER SITIJA

Gvardioli meč sa Brižom važniji od Mančester junajteda

"Građani" sutra igraju protiv belgijskog tima, dok za vikend gostuju na Old Trafordu

Gvardiola: Ništa ne prepušta slučaju. TWITTER

E. Ćosić

2.11.2021

Pred fudbalerima Mančester sitija je okršaj u srijedu protiv Klub Briža u okviru Lige prvaka, a za vikend tim Pepa Gvardiole (Guardiola) očekuje duel sa gradskim rivalom Mančester junajtedom.

Trener "Građana" smatra da je utakmica protiv Klub Briža bitnija od derbija grada Mančestera. Siti je drugi u grupi A sa bodom manje od PSG-a i dva više od Klub Briža, ali Gvardiola ništa ne prepušta slučaju.

- Mislim da nam je ova utakmica mnogo važnija od duela sa Junajtedom. Imamo sjajnu priliku da obezbijedimo mjesto u nokaut fazi Lige prvaka u ovom duelu. U Premijer ligi imamo mnogo utakmica, u Ligi prvaka samo šest, a nije ih još mnogo ostalo. Uvijek su treći i četvrti meč u grupnoj fazi najvažnije. 

Prilično sam siguran da će se oni prilagoditi, da će tražiti način da nas kazne i za najmanju grešku. Zato i mi moramo da budemo bolji. Mislim da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne - rekao je Gvardiola.

Utakmica između Mančester sitija i Klub Briža igra se sutra s početkom od 21 sat, dok je derbi grada Mančestera zakazan za subotu od 13:30.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.