LIGA PRVAKA

Džeko ponovo prijeti Šerifu, Krunić i "Rosoneri" dočekuju Porto

Ovo kolo Lige prvaka propustit će naš Miralem Pjanić koji se još nije oporavio

Džeko je već tresao mrežu Moldavaca. mcclatchy-wires.com

Piše: M. K.

3.11.2021

Četvrto kolo Lige prvaka bit će kompletirano večerašnjim utakmicama, a večeras bi trebali nastupiti i neki od naših reprezentativaca.

U teškoj poziciji su milanski "Rosoneri" jer ne ovise samo o sebi u borbi za plasman u narednu rundu koja je trenutno za Milan predaleko, ali ne i nemoguća.

Rade Krunić i društvo moraju večeras pobijediti Porto, ali i čekati kiks Atletika protiv Liverpula, da bi ostali u šansama za prolaz.

Ovo kolo Lige prvaka propustit će naš Miralem Pjanić koji se još nije oporavio. U grupi C Borusija i Ajaks su vjerovatni prolaznici dalje, a sve će jasnije biti nakon duela Sportinga i Bešiktaša.

Neugodno gostovanje imat će Inter kod Šerifa kojeg je u 3. kolu pobijedio s 3:1 uz gol i asistenciju junaka meča Edina Džeke. Ponovo će naš napadač biti glavna prijetnja golu domaćina kod kojeg će u sastavu biti bh. igrač Stjepan Radeljić.

Real bi pobjedom nad Šahtarom zakoračio u narednu fazu, dok će Inter morati ostvariti pobjedu ako ne želi da ostane bez naredne faze.

Grupa A

21:00 sat: Mančester siti - Klub Briž

21:00: Lajpcig - PSG

Grupa B

18:45: Milan - Porto

21:00: Liverpul - Atletiko Madrid

Grupa C

21:00: Borusija Dortmund - Ajaks

21:00: Sporting - Bešiktaš

Grupa D

18:45: Real Madrid - Šahtar

21:00: Šerif - Inter

Kladionica Mozzart na pobjedu Šerifa daje kvotu 11,00, dok je kvota na pobjedu Intera 1,30. Odigraj onlajn i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet sajtu. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.