LIGA PRVAKA

Solskjer: Ronaldo je za nas kao Džordan za Bulse

Trener Junajteda hvalio svoju prvu zvijezdu

Solskjer i Ronaldo. AGENCIJE

A. V.

3.11.2021

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solksjaer) je posle sinoćnjeg remija s Atalantom u Bergamu (2:2) hvalio igru Kristijana Ronalda (Cristiano), koji je s dva gola spasio "Crvene đavole" poraza.

- Svi imamo svoje uloge i odgovornosti. Naravno da je Kristijano vođa grupe ali to je ono što radi, daje golove. Nismo sretni zbog primljenih golova, ali on nekada donosi te momente. Siguran sam da Čikago Bulsima nije smetalo što imaju Majkla Džordana (Michael Jordan). Nekad timovi imaju igrače koje imaju i zato su oni Mančester Junajted, zato su Čikago Bulsi šampioni... - rekao je Solskjer.

Solskjer je u duelu s Atalantom dosta mijenjao tim, pa su tako na klupi ostali Edinson Kavani (Cavani), Fred i Jadon Sancho (Džejdon Sančo).

- Počinim zločin svaki put kada izaberem tim jer uvijek ima igrača koji su izostavljeni. S Totenhemom smo igrali u drugačijem sistemu. Danas smo imali sistem s petoricom pozadi. Džejdon će biti dobro. Sjajno radi, ima stav i kvalitet. Mislim da je bio veoma dobar kada je ušao - dodao je Solšer i kazao da povreda Rafaela Varana ne izgleda dobro, te da je pitanje hoće li igrati u subotnjem derbiju s Mančester sitijem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.