EVROPSKA LIGA

Grahovac: Veseli me što sam ponovno u Zagrebu

U prvoj utakmici Dinamo je bio iznenađen našom dobrom igrom, isto tako i mediji u Hrvatskoj, čitao sam neke i napise u kojima su nas i podcjenjivali

Srđan Grahovac. Rapid

Piše: G. Š.

4.11.2021

Povremeni reprezentativac BiH iz bečkog Rapida Srđan Grahovac najavio je na konferenciji za medije večerašnji meč 4 kola Evropske lige na Maksimiru protiv Dinama (21 sat).


Naš cilj je pobjeda

- Veseli me što sam ponovno u Zagrebu, bio sam ovdje već sa svojim bivšim klubom Rijekom, rekao je Banjalučanin Grahovac i dodao: 

- U prvom susretu odigrali smo dobru utakmicu (2:1 - op. a.), znamo što očekivati protiv Dinama, ali i znamo da moramo biti još i bolji. Naš cilj je pobjeda. U prvoj utakmici Dinamo je bio iznenađen našom dobrom igrom, isto tako i mediji u Hrvatskoj, čitao sam neke i napise u kojima su nas i podcjenjivali. Nisu puno očekivali od nas, ali vidjeli su da smo dobra ekipa te moramo dati sve od sebe. Dinamo je igrao u prvoj utakmici onako kako smo i očekivali, naš trenerski tim nas je spremio. Izvukli smo pozitivan rezultat, ali i iznenadili, vjerujem da će Dinamo biti jači i organizaniji s ciljem pobjede.


Rapid je veliki klub

Imao je već priliku da dosta puta igra protiv Dinama.

- Pričao sam prije prve utakmice i sa saigračima i trenerima o samom Dinamu, što možemo očekivati. Pričao sam o stadionu i Zagrebu kako sve to ovdje izgleda, ali nama nije bitno protiv koga igramo, za svaku utakmicu se spremamo isto. Rapid je veliki klub te igra pred punim stadionom kod kuće te manjim, drugim u ligi na gostovanju, ali atmosfera na nas neće utjecati, zaključio Grahovac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.