MAJAMI

Sada je na prodaju: Pogledajte stan koji je Mesi prošle godine platio 6.5 miliona eura

Superluksuzni stan se proteže kroz 500-tinjak kvadratnih metara, a ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, te 200 kvadratnih metara veliku terasu

E. Ćosić

4.11.2021

Nevjerovatan pogled iz stana. TWITTER

Lionel Mesi (Lionel Messi) odlučio je prodati stan u Majamiju koji je kupio prije pola godine za visokih 6.5 miliona eura. Superluksuzni stan se proteže kroz 500-tinjak kvadratnih metara, a ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, te 200 kvadratnih metara veliku terasu.

Kada se Argentinac odlučio da kupi ovaj stan, pojačale su se glasine kako bi Mesi u skorijoj budućnosti mogao zaigrati za klub Dejvida Bekama (David Beckham), Inter Majami. Međutim, prodaja ovog stana ne mora značiti da Mesi neće zaigrati za Bekamov klub, obzirom na to da ima još jedan stan u Majamiju.

Ono što čini stan posebnim, uz sav luksuz kojem ni najveće zvijezde poput njega nemaju što prigovoriti je i robotska garaža s 284 parkirna mjesta koja vlasnicima omogućuje da se parkiraju točno ispred svojih stanova. Zgrada ima tri dizala koji podižu automobile do stanova.

Stanovi, kako je navedeno na internetskoj stranici zgrade, imaju privatni bazen, restoran s terasom, spa terasu s jacuzzijem i fitness centar.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.