OKUPLJANJE ZMAJEVA

Ahmedhodžić i Hadžikadunić složni: Jedva čekamo utakmice pred punim tribinama

Mladi štoperski tandem iščekuje susrete na Bilinom Polju

Ahmedhodžić, Hadžikadunić i Adilović. NFSBIH

E. Ćosić

8.11.2021

Fudbalska reprezentacija BiH okuplja se uoči dvije ključne utakmice u borbi za doigravanje za plasman na Svjetsko prvenstvo koje se održava u Kataru naredne godine.

Osmjesi na licima pokazuju koliko se Zmajevi raduju novom reprezentativnom okupljanju, a to nam je potvrdio i Dennis Hadžikadunić:

- Svi smo sretni što smo ponovo na okupu pred ove dvije važne utakmice. U dobroj smo formi i odradićemo ove pripreme na najbolji način kako bismo ih odigrali što kvalitetnije. Igraćemo protiv dvije dobre ekipe, ali ako mi budemo na našem nivou očekujem da ih pobijedimo. Cilj nam je da se plasiramo na veliko takmičenje i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo - rekao je mladi defanzivac.

Anel Ahmedhodžić se raduje punim tribinama „Bilinog polja“:

- Uvijek je dobar osjećaj kad dođem na okupljanje reprezentacije, najviše volim kad predstavljam svoju zemlju. Sa dosta optimizma gledamo na predstojeće utakmice. Smatram da imamo dobre šanse da ostvarimo pozitivne rezultate. Očekujemo i pune tribine i jedva čekam da zaigramo u takvom ambijentu. Podrška navijača će sigurno biti značajna prednost za nas protiv Finske i Ukrajine - poručio je sjajni igrač Malmea.

Na okupljanje neće doći Jusuf Gazibegović koji je pozitivan na koronavirusa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.