LEGENDARNI TRENER

Ćiro Blažević najavio duele "Vatrenih": Ruse ćemo zgaziti, ako bude igrao Modrić

Ne smiju dati Petkoviću da puca penale. On penal ne smije pucati, slučajno je zabio tri gola, smatra hrvatski stručnjak

Blažević kritikovao Brunu Petkovića. bhlopta.com

M. K.

11.11.2021

Legendarni hrvatski trener, Miroslav Ćiro Blažević, za hrvatske medije komentarisao je predstojeće utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za SP, protiv Malte i Rusije.

Ako Hrvati osvoje večeras tri boda, u nedjelju će na Poljudu eventualnom pobjedom protiv Rusije osigurati direktan plasman na Mundijal u Katar, a Ćiro je u svom stilu najavio okršaje.

- Mi ćemo Ruse zgaziti, ali pobijedite Maltu! Ja sam s Maltom imao loša iskustva i znam da su u stanju iznenaditi svakog ko ih podcijeni, rekao je Blažević, te je imao i poruku za selektora Zlatka Dalića:

- Zlatko, prijatelju, ne smiješ početi utakmicu s Maltom bez Modrića. Mi ćemo lakše pobijediti Ruse bez Modrića nego Maltu bez Modrića. Prema tome, odmah Modrić, naglasio je Blažević, koji se dotakao Brune Petkovića, za čije izvođenje penala Ćiro nema lijepo mišljenje.

- Ne smiju dati Petkoviću da puca penale. On penal ne smije pucati, slučajno je zabio tri gola, a ja sam znao da je to slučajno i samo sam čekao Lokomotivu, gdje se to vidjelo. Način na koji nam prosipa svoju nonšalanciju pravi nas ludima, trenera kao mene osobito. Za trenera kao što sam ja penal je biti ili ne biti, znaš ili ne znaš, a ti to ne znaš, ti nisi za pucanje penala, rekao je Blažević.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.